Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland

Jullie trouwen met de voetjes in het zand op Ibiza? In de heuvelachtige landschappen van Toscane? Of in oosterse sferen in Azie? Dan reizen we gewoon met jullie mee voor een muzikaal omlijste Destination Wedding! We hebben een voorliefde voor verschillende culturen. Als wereldreizigers zijn we op zo’n beetje alle continenten van de wereld geweest en hebben we veel ervaring opgedaan met het musiceren in het buitenland. Zo speelden we eerder in Spanje, Frankrijk, Curacao, Bonaire (Caribisch gebied), Zwitserland, Californie (USA), Denemarken en Duitsland. We beheersen de Engelse taal perfect en passen ons gemakkelijk aan.

Destination wedding live muziek
Destination wedding met mooie live muziek

Gelijk tarief voor een destination wedding

Duur? Nee hoor, voor een destination wedding rekenen we in de meeste gevallen hetzelfde tarief als voor een huwelijk in Nederland (uitgaande van een boeking van minimaal 3 uur) + reis- en verblijfkosten.
Er zijn geen verdere toeslagen voor de reisduur. Wij reizen light met één koffer en een gitaar. Geluidsversterking dient op de betreffende trouwlocatie geregeld te worden.

Video

live muziek in het buitenland
Lace tijdens huwelijk in Zuid-Frankrijk
trouwen in het buitenland met live muziek
Lace tijdens ceremonie Spanje
trouwen in het buitenland live muziek
Trouwen in het buitenland met live muziek

Reviews

  5 star review  Lieve Romy en Michael allereerst wil ik jullie namens ons ontzettend bedanken voor de prachtige muzikale omlijsting van onze ceremonie op 14-07-2017. Voor ons was de keuze om jullie te vragen niet zo moeilijk 😉 Jullie hebben ons als bruidspaar, maar zeker onze gasten geraakt! Jij Romy met je prachtige stem en zang en Michael natuurlijk op zijn gitaar. Wij wilden knallen op ons feest en ook daar hebben jullie perfect voor gezorgd. Het feest was compleet met Lace XXL, onze dank aan alle bandleden. Als ik jullie zou moeten omschrijven dan is dat als volgt: professioneel, integer en muzikaal. Jullie zijn een prachtig stel. Bedankt voor de mooie herinnering. Liefs John & Djamida <3 XX

  thumb Djamida Rahman
  9/07/2017

  5 star review  Last minute ( 2 weken vantevoren) belden wij Romy met de vraag of zij samen met haar man de muziek konden verzorgen op onze bruiloft. Gelukkig waren ze nog beschikbaar want wat waren ze geweldig.Organisatorisch en communicatief is aanloop naar de dag heel fijn, duidelijk en heel erg vriendelijk. Voordat ze op de locatie aankwamen wisten we precies waar we aan toe waren.Tijdens de cermonie speelden ze op prachtige wijze de nummers die wij wilden horen en voor ons een diepere betekenis hadden en precies bij ons pasten. Onze huwelijksceremonie werd mede hierdoor mooier dan we ons voor konden stellen.Tijdens de borrel en het diner speelden ze heerlijke akoestische versies van bekende en minder bekende nummers. Heerlijk om naar te luisteren of op de achtergrond tijdens een gesprek.De hele avond kregen wij complimenten over de muziek en zang van Romy en Michaël en dat kunnen we alleen maar beamen. Romy zingt werkelijk prachtig!We zijn heel erg blij dat Romy en Michaël bij ons de muziek konden verzorgen om onze mooiste dag nog mooier te maken!Romy en Michaël heel erg bedankt!

  thumb Vincent Groenendijk
  9/26/2017

  5 star review  Tijdens de ceremonie hebben jullie de liedjes die we hadden uitgezocht zo prachtig gezongen! En tijdens het feest was het ook super! You made our day!

  thumb Corina Reijns-Brussee
  8/13/2017

  5 star review  De bijdrage die Romy en Michael aan ons huwelijk hebben toegevoegd is werkelijk waar fantastisch. We hadden ons geen mooiere invulling voor muziek kunnen wensen! Wat hebben we genoten van Romy's prachtige stem en Michael's gitaarspel! Alles klopte gewoon. Het heeft onze ceremonies nog persoonlijker gemaakt wat het gehele plaatje compleet maakte.

  thumb Ellen Huurman
  7/17/2017

  5 star review  wat zijn jullie een geweldig muzikaal duo ! ik ben al lang fan en weet zeker dat jullie afgelopen zaterdag tijdens mijn verjaardagsfeestje nieuwe fans hebben gescoord. de 3 tailormade songs die jullie ingestudeerd hebben waren GEWELDIG ! een aanrader voor ELK feest. keep going en hopelijk tot een ander moment !

  thumb IJscoman Kees Griep
  7/04/2017