Annuleringsvoorwaarden Coronavirus

Annuleringsvoorwaarden Coronavirus

Het Corona virus heeft een grote impact op ons allemaal. Gezondheid gaat vanzelfsprekend boven alles, maar het is natuurlijk erg vervelend als een huwelijksdag, bedrijfsevenement of feest waar veel voorbereiding aan vooraf is gegaan verplaatst moet worden. Voor zolang het nodig is, hanteren wij daarom aangepaste annuleringsvoorwaarden*:

Voorwaarden

Wij volgen de voorschriften van het RIVM. Bijeenkomsten zijn tot 1 juni niet toegestaan met uitzondering van huwelijksvoltrekkingen en uitvaarten met max 30 personen en inachtneming van 1,5 meter onderlinge afstand. (Maatregelen worden uiterlijk 6 april heroverwogen). Vindt uw boeking voor die tijd plaats, dan verplaatsen wij kosteloos tot een jaar na de oorspronkelijke datum en rekenen nu alleen een aanbetaling.
Lijkt de situatie spannend te worden met betrekking tot jullie huwelijksdatum (dus na 1 juni), dan houden we graag een tweede datum voor jullie in optie zodat er snel geschakeld kan worden indien dit nodig is. Wensen jullie te annuleren en Lace niet opnieuw te boeken of willen jullie preventief verplaatsen zonder dat de richtlijnen dit voorschrijven, dan houden we vast aan onze reguliere annuleringsvoorwaarden. 

* De aangepaste annuleringsvoorwaarden zijn onderhevig aan verandering en zijn afhankelijk van de richtlijnen van het RIVM en de duur van deze uitzonderlijke periode.

Tips

–       Laat alle leveranciers met jullie meekijken voor een vervangende datum. Jullie hebben veel tijd en energie gestoken in het vinden van de juiste partijen, op die manier is de kans het grootst dat iedereen erbij kan zijn. Fijn voor jullie én de leveranciers (voor hen zijn het ook zware tijden nu alle opdrachten uit de agenda geschrapt moeten worden.)

–       Overweeg een datum in het laagseizoen (oktober t/m maart) of een doordeweekse dag/zondag. Dit vergroot de kans dat jullie datum snel geprikt kan worden én met alle favoriete leveranciers.