Coronaproof trouwen

Coronaproof bruiloft

Corona, het virus is niet meer weg te denken, hoe graag we het ook zouden willen. Helaas hebben we het er nog even mee te doen. Omdat wij graag denken in mogelijkheden en liever een licht schijnen op wat wél kan in plaats van niet, delen we graag onze gedachtenspinsels met jullie. Want een kleine bruiloft.. is dat nou echt minder leuk? Zeker niet! En die 1,5 meter afstand, daar hoef je met wat aanpassingen helemaal niets van te merken. We spreken uit ervaring. Een coronaproof huwelijk. Het klinkt misschien niet zo romantisch, maar eigenlijk is het dat door zijn intimiteit juist wel!

De huwelijksceremonie:

Een prachtig aangeklede setting met verse bloemen, kaarsen of wat jullie zintuigen ook prikkelt. Een duidelijke stoelopstelling, goed zicht op het bruidspaar gegarandeerd. Oprechte betrokkenheid van de aanwezige gasten die jullie ook echt door en door kennen. Misschien wel interactief, want daar is de nu ruimte voor. Te volgen via een livestream voor wie er niet bij kan zijn. Livemuziek om datgeen te omschrijven wat woorden niet kunnen vatten. Kippenvelmomentjes met jullie favoriete liedjes en een echte grand entree op dat ene speciale nummer. Misschien ook wel een speciaal liedje voor iedereen die vanaf een afstandje mee kijkt?

Bruidstaart / toost:

De taart en champagne smaken als vanouds. Het glas heffen als felicitatie, geen gekke lange rijen. Op gepaste afstand intense conversaties met de mensen die het allerdichtst bij jullie staan, in plaats van vluchtige conversaties met verre achterneven en nichten. Sfeervolle livemuziek ter omlijsting van de setting, uiteraard op een prettig achtergrond volume. Wellicht een momentje om iedereen die jullie dierbaar is te bedanken met een op maat gemaakt persoonlijk lied? (ook een origineel bedankje om aan het eind van de dag mee te geven)

Huwelijksfeest

Een feestje maken van jullie diner of seated kampvuuravond. We halen de gezelligheid gewoon naar voren! Livemuziek als bindende factor goed voor heel veel sfeer en gezelligheid. Liedjes aanvragen on the spot? Dat kan gewoon! En ook meedansen op de plaats is niet verboden 😉