Inspiratielijst liedjes huwelijksceremonie

Help, welke liedjes wil ik horen tijdens onze huwelijksceremonie?

Hebben jullie een liedje wat echt helemaal bij jullie past of waar jullie een mooie herinnering aan hebben? Super! Echter, voor veel bruidsparen is het niet eenvoudig om de juiste nummers te vinden voor de ceremonie. Omdat het vinden van de perfecte liedjes de ceremonie helemaal af kan maken, willen we je hier graag mee helpen.

Gemiddeld spelen wij tussen de 3 en de 5 liedjes tijdens een huwelijksceremonie. Denk aan een liedje bij de entree, tijdens het tekenen van de aktes en aan het einde (bij het verlaten van de ceremonie plek). Optioneel ook mooi: een (stukje van een) liedje na de geloftes of tijdens de kus!

Muziek omlijst en versterkt de emotie en entourage. Nu nog de juiste liedjes… Zo veel mensen zo veel smaken, we gaan jullie echt niet vertellen wat te kiezen. Ieder liedje wat bij jullie past is geschikt! Een mooie opbouw kan bijvoorbeeld zijn:
1. Een romantisch liedje bij binnenkomst (eventueel een apart liedje voor de bruidegom en een apart liedje voor de bruid welke we als een mini medley in elkaar laten overlopen)
2. Een ‘kabbelend’ liedje tijdens het tekenen
3. Een vrolijk liedje aan het einde van de ceremonie

Uitgebreide playlist

Al heel wat jaartjes mogen we de muziek verzorgen op heel wat prachtige bruiloften. Soms dragen we zelf nummers aan, vaak heeft het bruidspaar liedjes die ze bij ons aanvragen. Hierdoor hebben we inmiddels een heel ruim repertoire met trouwliedjes. Soms helpen we bij het maken van die keuze, maar vaker krijgen we verzoekliedjes van het aanstaande bruidspaar. Om voor jullie de keuze wat eenvoudiger te maken hebben we een uitgebreide Spotify playlist aangemaakt met nummers die regelmatig zijn aangevraagd en nummers die we zelf erg mooi en passend vinden.

Volg ons op Spotify

We zouden het super vinden als je de playlist volgt, dat helpt ons weer het bereik er van te vergroten. En via onderstaande groene button kun je Lace volgen op Spotify. We gaan veel leuke akoestische covers uitbrengen dus volg ons voor meer toffe muziek!

.

Spotify playlist Wedding Ceremony Songs