Kerkelijke inzegening

Livemuziek tijdens de kerkelijke inzegening

Livemuziek als een soundtrack onder jullie kerkelijke inzegening met de mooiste akoestiek denkbaar. Lace begeleidt jullie kerkelijk huwelijk met passend repertoire. Van licht klassiek tot opwekkingsliederen of geschikte moderne muziek. Jullie vinden het terug in de inspiratielijst van het duo. Uiteraard is het ook mogelijk zelf liederen aan te vragen die speciaal voor het moment in gestudeerd worden. Zo wordt de dienst extra persoonlijk!

Muziekmomenten

De momenten waarop de muziek klinkt is geheel aan jullie en wordt in overleg afgestemd op de invulling van de dienst. Geschikte momenten kunnen zijn: – Tijdens de entree
– Tussen/na de lezingen
– Tijdens de kus
– Tijdens de communie
– Tijdens het bezoek aan Maria
– Tijdens de collecte
– Bij de uittrede

Altijd gepast repertoire

Liederen kunnen volledig gespeeld worden maar ook ondersteunend bij het moment. We kunnen on the spot inkorten of verlengen. Zo vallen er nooit stiltes of wordt er onnodig lang gewacht. Voorbeelden van passende nummers: ‘De Kracht van Uw liefde’ (Opwekking 488)
‘Aan uw tafel’ (Opwekking 717)
‘Een rivier vol van vrede (Opwekking 144)
‘Ave Maria’
‘As I Kneel before you’
‘When God made you’ (New Song)
‘Testify to love’ (Avalon)
‘Butterfy Kisses’ (Bob Carlisle)
‘So Will I’ (Hillsong)
‘You Raise me up’ (Josh Groban)
Andere mogelijkheden

Andere mogelijkheden

Gaan jullie na de kerkelijke inzegening de taart aansnijden? Of is het tijd voor een receptie of borrel? Dan is dan is het hiervoor mogelijk sfeervolle livemuziek bij te boeken. Op een aangenaam volume wordt met herkenbare liedjes dit feestelijke moment omlijst, zonder de verstaanbaarheid te beïnvloeden. Een warme, gezellige sfeer wanneer jullie bijkletsen met de gasten!

Meer informatie? Of wilt u graag een offerte? Stuur dan even een berichtje via onze contactpagina.