Kerstborrel

Kerstborrel of kerstdiner

De kerstdagen vragen om een feestelijke jaarafsluiting. Een chique kerstdiner of gezellige kerstborrel is niet compleet zonder sfeervolle livemuziek. Lace omlijst zo’n gelegenheid met een verscheidenheid aan hedendaagse nummers, oude klassiekers afgewisseld met bekende kerstliedjes voor een echt decembergevoel.
Op een aangenaam volume brengen zij hun repertoire zodat uw gasten, collega’s en/of personeel elkaar nog goed verstaanbaar kunnen maken. Een optreden van Lace omarmt de setting en versterkt de ambiance!

Lace & Cotton

Lace & Cotton is de uitgebreide variant van Lace. Het duo wordt hierbij aangevuld met een percussionist en bassist. Toevoeging van de ritmesectie geeft iets meer body en nodigt daardoor gemakkelijker uit tot dansen. Deze akoestische band behoudt het pure karakter. Hierdoor kunnen gasten een verstaanbaar gesprek blijven voeren.

Bose Professional

Een optreden van Lace (&Cotton) is inclusief de slanke zuilinstallatie van Bose Professional. Deze heeft een optimale 180 graden spreiding voor een perfecte geluidsverdeling, neemt weinig ruimte in beslag en ziet er bovendien stijlvol uit.
Eventuele toespraken kunnen worden versterkt over deze installatie van Bose.

Video