Bedrijfsfeest

Akoestische live muziek bij ieder het bedrijfsfeest

Livemuziek tijdens ieder bedrijfsevent werkt sfeerverhogend en is onontbeerlijk voor het creëren van een warme sfeer. Breek het ijs met de universele taal die muziek heet.

Verschillende mogelijkheden

Livemuziek is erg belangrijk bij het creeren van een warme ambience. Lace weet als geen ander de juiste noot op de juiste plaats te laten klinken. Het duo past zich moeiteloos aan aan de gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan sfeerverhogende achtergrondmuziek tijdens een receptie of borrel, stijlvol repertoire tijdens een zakelijk diner of vrolijke klanken tijdens een personeelsfeest. Live muziek omarmt de setting en de gespreken komen vanzelf op gang.

Ruim repertoire

Het repertoire beslaat meer dan 200 nummers in verschillende genres. Classics, top40, easylistening, pop, soul, jazz; Alle herkenbare liedjes komen voorbij maar in een zachtere, akoestische variant. Zo kunnen gasten genieten van nummers uit alle tijden, van The Beatles tot Bruno Mars en van Norah Jones tot Adele. Voor chique gelegenheden spelen we graag nummers uit ons speciaal samengestelde ‘Luxury repertoire’: internationaal bekende hits met allure van onder andere Ella Fitzgerald, John Denver en Eva Cassidy

Verstaanbaarheid gegarandeerd

Muziek van Lace is sfeerverhogend, maar nooit overheersend. Gasten moeten elkaar ten slotte goed verstaanbaar kunnen maken. Alle nummers worden op een aangenaam volume gebracht. Zo ontstaat een mooie ambiance waarbij iedereen kan genieten van de muziek en het samenzijn

Verschillende mogelijkheden

Lace weet als geen ander de juiste noot op de juiste plaats te laten klinken. Het duo past zich moeiteloos aan aan de gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan sfeervolle achtergrondmuziek tijdens een receptie of borrel, stijlvol repertoire tijdens een zakelijk diner of vrolijke, up-tempo klanken tijdens een personeelsfeest. Livemuziek omarmt de setting en de gesprekken komen vanzelf op gang.

Onze muziek wordt versterkt middels de slanke ‘zuil installatie’ van BOSE Professional toereikend voor 200 personen. Deze neemt minimale ruimte in beslag, heeft een optimale 180 graden spreiding en ziet er door zijn strakke design bovendien stijlvol uit.

Wij maken graag een passende offerte op maat voor u!

Akoestische muziek tijdens bedrijfsevent
Lace live tijdens bedrijfsfeest
akoestische muziek tijdens bedrijfsfeest
Lace tijdens bedrijfsevent

Video