Diner

Live muziek tijdens het diner

Dineren is een moment van samenzijn met de mensen die dicht bij jullie staan. Genieten jullie van het chic huwelijksdiner aan mooi gedekte tafels? Houden jullie een informele barbecue in de buitenlucht? Of kiezen jullie voor een walking dinner? Misschien wel in de vorm van een diner dansant? Akoestische live muziek maakt de sfeer tijdens het diner!

Verstaanbaarheid gegarandeerd

Waar jullie voorkeur ook naar uit gaat, één ding staat centraal; gezelligheid!
Live achtergrondmuziek is daar het perfecte middel voor. Voordat de eerste gang wordt uitgeserveerd begint de muziek en creëert een warm en welkom gevoel. Gedurende het hele diner spelen we de mooiste liedjes terwijl jullie gasten op een verstaanbaar niveau met elkaar kunnen praten.

Breed repertoire

Je boekt ons vanaf twee sets van 45/50 minuten. Dit kunnen er uiteraard ook drie of vier zijn. Is jullie huwelijksdiner aansluitend aan jullie huwelijksceremonie? Dan boek je ons per set van 45/50 minuten. Tussen de verschillende sets kunnen we pauze muziek draaien. Tijdens onze sets muziek spelen voor ieder wat wils en herkenbaars. Ons ruime repertoire beslaat meerdere genres als easy listening, soul, pop en jazz.

Hierbij een kleine greep uit ons meer dan 200 nummers beslaande repertoire:
Let’s stay together – Al Green
Love you more – Racoon
Your song – Elton John
Thinking out loud – Ed Sheeran
I’m Yours – Jason Mraz
Sunrise – Norah Jones
Stay with me – Sam Smith
Let it be – The Beatles
Fast Car – Tracy Chapman
Someone like you – Adele

Onze muziek wordt versterkt middels de slanke ‘zuil installatie’ van BOSE professional toereikend voor 200 personen. Deze neemt minimale ruimte in beslag, kan opgebouwd worden binnen tien minuten en ziet er bovendien door zijn strakke design stijlvol uit.

Wij maken graag een passende offerte op maat voor u!

Video