Huwelijksceremonie

Live muziek tijdens de huwelijksceremonie…

Bij het mooie trouwprieel staat hij vol spanning op zijn bruid te wachten..
Alle gasten staan op..
De muziek klinkt..

Persoonlijke ceremonieliedjes

Maak jullie ceremonie extra persoonlijk door een live vertolking van jullie favoriete trouwliedjes! Lace studeert de liedjes die voor jullie van waardevolle betekenis zijn speciaal in voor jullie ceremonie en past de lengte van de liedjes aan waar nodig. Romantische, vrolijke of melancholische ceremoniemuziek, live muziek raakt je! Het is echt en komt zoveel keer meer binnen dan een CD..

Mooie momenten voor livemuziek tijdens de ceremonie

– Binnenkomst bruidegom en/of bruid;
– Na speeches;
– Tijdens de kus;
– Gedurende het tekenen;
– Bij de uitloop bruidspaar en gasten;
– Ieder ander moment waarop jullie graag muziek horen!

Jullie ceremoniemuziek volledig op maat

Wanneer we jullie huwelijksceremonie muzikaal omlijsten spelen we graag in op het moment. We volgen ieder moment van de ceremonie nauwlettend en kunnen liedjes ter plekke verlengen of inkorten. Bijvoorbeeld:
Het tekenen van de aktes duurt vaak net iets langer dan de lengte van een liedje. In dat geval verlengen wij het liedje ter plekke zodat alle getuigen rustig kunnen tekenen zonder dat er een stilte ontstaat.
Wensen jullie hulp bij het uitzoeken van passende akoestische live ceremoniemuziek, dan helpen we jullie graag!

Aansluitende receptie/borrel?

Snijden jullie na de huwelijksceremonie de bruidstaart aan met jullie gasten? Luid een toost met champagne de borrel in? Worden jullie overladen met cadeautjes tijdens de receptie? Het is mogelijk een (of meerdere) sets livemuziek aansluitend aan de huwelijksceremonie bij te boeken. Op een prettig volume zetten we een gezellig sfeer neer met herkenbare liedjes.
Lees hier meer over de mogelijkheden of neem rechtstreeks contact met ons op.

live muziek huwelijksceremonie

Top 5 Ceremonieliedjes

Top 5 classics liedjes voor de huwelijksceremonie

– From this moment | Shania Twain
– Make you feel my love | Adele
– She | Charles Aznavour
– Let’s stay together | Al Green
– Ave Maria | Beyonce

Top 5 top40 liedjes voor de huwelijksceremonie

– Thinking out loud | Ed Sheeran
– All of me | John Legend
– Say you won’t let go | James Arthur
– Voor mij ben jij de liefde | Maan
– Marry you | Bruno Mars

Onze muziek wordt versterkt middels de slanke ‘zuil installatie’ van Bose Professional toereikend voor 200 personen. Deze neemt minimale ruimte in beslag, kan opgebouwd worden binnen tien minuten en ziet er bovendien door zijn strakke design stijlvol uit.

Wij maken graag een passende offerte op maat voor u!

Video

Lace en bruidspaar tijdens ceremonie in strandpaviljoen
Lace en bruidspaar tijdens ceremonie
Lace live achtergrond muziek

Facebook reviews

  positive review  Op 28 juni 2019 hebben Romy en Michael de muziek verzorgd bij de ceremonie en receptie op onze trouwdag. Van te voren verliep de communicatie allemaal heel soepel en Romy was altijd bereikbaar voor vragen. Ze kunnen ook alles wat je wilt instuderen, wat het heel persoonlijk maakt. Romy heeft gewoon zo'n mooie stem en we hebben heel veel natte oogjes gezien tijdens onze ceremonie wanneer Lace begon te spelen. Op de dag zelf kwamen er ook heel veel gasten naar ons toe om te vertellen hoe geweldig mooi ze de muziek vonden. Op de receptie was het ook een super fijne en gezellige toevoeging. Lieve Romy en Michael, we hebben jullie niet meer echt kunnen spreken op/na de bruiloft, maar willen jullie bij deze bedanken voor de fantastische muziek! Het was precies zoals wij het in gedachten hadden!!

  Anniek De Vries-Del Grosso Avatar Anniek De Vries-Del Grosso
  15 juli 2019

  positive review  Hi Romy en Michael, Graag willen we jullie hartelijk bedanken voor jullie muzikale omlijsting afgelopen woensdag, we hebben er echt van genoten en het was voor ons een grote toevoeging aan onze mooie dag. We hebben er veel complimentjes over gehad! Groetjes, Jort & Iris

  Iris van Meerkerk Avatar Iris van Meerkerk
  31 mei 2019

  positive review  Lieve R&M Wat was jullie muzikale ondersteuning prachtig. Een kers op de taart bij de ceremonie! Jouw stem Romy is zo prachtig, kippenvel❣️ Bedankt voor dit moois en dat jullie wat langer konden blijven ☺️ Liefs, Sander & Corinne

  Corinne van Setten - Hensen Avatar Corinne van Setten - Hensen
  24 mei 2019

  positive review  Gedreven integere muzikale hartelijke mensen met een diepe passie voor muziek en voor de mensen waarvoor ze spelen en wat ik voornamelijk erg respecteer .. het vermogen tot creatie van eigen muziek en de natuurlijke drive om dat te delen .. Marc roads

  Mark van der Weegen Avatar Mark van der Weegen
  11 januari 2019

  positive review  Romy en Michael hebben bij onze ceremonie gezongen en tijdens de receptie. Wij en onze gasten hebben onwijs kunnen genieten van hun optreden. Ze zijn een mooie match en wat een prachtige stem! Ze maakten onze ceremonie echt compleet! Wij bevelen hun van harte aan, echt een toevoeging aan je mooie dag.

  Mitra van den Bosch Avatar Mitra van den Bosch
  31 december 2018