Huwelijksceremonie

Live muziek tijdens de huwelijksceremonie…

Bij het mooie trouwprieel staat hij vol spanning op zijn bruid te wachten..
Alle gasten staan op..
De muziek klinkt..

Persoonlijke ceremonieliedjes

Maak jullie ceremonie extra persoonlijk door een live vertolking van jullie favoriete trouwliedjes! Lace studeert de liedjes die voor jullie van waardevolle betekenis zijn speciaal in voor jullie ceremonie en past de lengte van de liedjes aan waar nodig. Romantische, vrolijke of melancholische ceremoniemuziek, live muziek raakt je! Het is echt en komt zoveel keer meer binnen dan een CD..

Mooie momenten voor livemuziek tijdens de ceremonie

– Binnenkomst bruidegom en/of bruid;
– Na speeches;
– Tijdens de kus;
– Gedurende het tekenen;
– Bij de uitloop bruidspaar en gasten;
– Ieder ander moment waarop jullie graag muziek horen!

Jullie ceremoniemuziek volledig op maat

Wanneer we jullie huwelijksceremonie muzikaal omlijsten spelen we graag in op het moment. We volgen ieder moment van de ceremonie nauwlettend en kunnen liedjes ter plekke verlengen of inkorten. Bijvoorbeeld:
Het tekenen van de aktes duurt vaak net iets langer dan de lengte van een liedje. In dat geval verlengen wij het liedje ter plekke zodat alle getuigen rustig kunnen tekenen zonder dat er een stilte ontstaat.
Wensen jullie hulp bij het uitzoeken van passende akoestische live ceremoniemuziek, dan helpen we jullie graag!

Aansluitende receptie/borrel?

Snijden jullie na de huwelijksceremonie de bruidstaart aan met jullie gasten? Luid een toost met champagne de borrel in? Worden jullie overladen met cadeautjes tijdens de receptie? Het is mogelijk een (of meerdere) sets livemuziek aansluitend aan de huwelijksceremonie bij te boeken. Op een prettig volume zetten we een gezellig sfeer neer met herkenbare liedjes.
Lees hier meer over de mogelijkheden of neem rechtstreeks contact met ons op.

live muziek huwelijksceremonie

Top 5 Ceremonieliedjes

Top 5 classics liedjes voor de huwelijksceremonie

– From this moment | Shania Twain
– Make you feel my love | Adele
– She | Charles Aznavour
– Let’s stay together | Al Green
– Ave Maria | Beyonce

Top 5 top40 liedjes voor de huwelijksceremonie

– Thinking out loud | Ed Sheeran
– All of me | John Legend
– Say you won’t let go | James Arthur
– Voor mij ben jij de liefde | Maan
– Marry you | Bruno Mars

Onze muziek wordt versterkt middels de slanke ‘zuil installatie’ van Bose Professional toereikend voor 200 personen. Deze neemt minimale ruimte in beslag, kan opgebouwd worden binnen tien minuten en ziet er bovendien door zijn strakke design stijlvol uit.

Wij maken graag een passende offerte op maat voor u!

Video

Lace en bruidspaar tijdens ceremonie in strandpaviljoen
Lace en bruidspaar tijdens ceremonie
Lace live achtergrond muziek

Facebook reviews

  5 star review  Lace heeft 02 september 2017 onze bruiloft omlijst met prachtige muziek. De stem van Romy klinkt als een engel en dit natuurlijk mede door de muzikale begeleiding van Michael. Dit is een echte aanrader!!!Los van de muzikale kwaliteiten, hebben ze ook de juiste instelling om de wensen tot uitvoering te brengen. Én je voor ellende te behoeden. Oftewel één groot succes. 5 sterren op zijn plaats. Robin Bottenheft en Christa Neering

  thumb Marc Kg
  9/28/2017

  5 star review  Lieve Romy en Michael,Bedankt voor een ongelooflijk mooie omlijsting van onze ceremonie en receptie! We hebben ontzettend genoten van jullie! En Romy, extra bedankt voor je mooie uithaal tijdens Unconditionally! Ik denk dat Katy Perry jaloers zou zijn! Onze gasten waren ook enorm enthousiast en onder de indruk over jullie optreden! Wij zouden Lace echt aan ieder bruidspaar aanraden!Veel liefs, Gersom en Mirna

  thumb Mirna Ootjers - Sivro
  9/27/2017

  5 star review  Last minute ( 2 weken vantevoren) belden wij Romy met de vraag of zij samen met haar man de muziek konden verzorgen op onze bruiloft. Gelukkig waren ze nog beschikbaar want wat waren ze geweldig.Organisatorisch en communicatief is aanloop naar de dag heel fijn, duidelijk en heel erg vriendelijk. Voordat ze op de locatie aankwamen wisten we precies waar we aan toe waren.Tijdens de cermonie speelden ze op prachtige wijze de nummers die wij wilden horen en voor ons een diepere betekenis hadden en precies bij ons pasten. Onze huwelijksceremonie werd mede hierdoor mooier dan we ons voor konden stellen.Tijdens de borrel en het diner speelden ze heerlijke akoestische versies van bekende en minder bekende nummers. Heerlijk om naar te luisteren of op de achtergrond tijdens een gesprek.De hele avond kregen wij complimenten over de muziek en zang van Romy en Michaël en dat kunnen we alleen maar beamen. Romy zingt werkelijk prachtig!We zijn heel erg blij dat Romy en Michaël bij ons de muziek konden verzorgen om onze mooiste dag nog mooier te maken!Romy en Michaël heel erg bedankt!

  thumb Vincent Groenendijk
  9/26/2017

  5 star review  Lieve Romy & Michael,We willen jullie ontzettend bedanken voor de prachtige muziek die jullie gemaakt hebben tijdens onze trouwdag! Goede duidelijke afspraken vooraf en jullie waren vroegtijdig aanwezig, daarnaast hebben jullie ook het licht geregeld. Echt top! We hebben zoveel geweldig leuke reactie gehad!Nogmaals bedankt en wie weet tot ziens! Paul & Linsey Hendriks

  thumb Linsey Hendriks
  9/25/2017

  5 star review  Lieve Romy en Michael allereerst wil ik jullie namens ons ontzettend bedanken voor de prachtige muzikale omlijsting van onze ceremonie op 14-07-2017. Voor ons was de keuze om jullie te vragen niet zo moeilijk 😉 Jullie hebben ons als bruidspaar, maar zeker onze gasten geraakt! Jij Romy met je prachtige stem en zang en Michael natuurlijk op zijn gitaar. Wij wilden knallen op ons feest en ook daar hebben jullie perfect voor gezorgd. Het feest was compleet met Lace XXL, onze dank aan alle bandleden. Als ik jullie zou moeten omschrijven dan is dat als volgt: professioneel, integer en muzikaal. Jullie zijn een prachtig stel. Bedankt voor de mooie herinnering. Liefs John & Djamida <3 XX

  thumb Djamida Rahman
  9/07/2017