Livemuziek op je bruiloft

live muziek bruiloft

Live muziek op je bruiloft is voor ons tegelijk hobby, passie en werk in één! Met veel plezier verzorgen we nu ruim 10 jaar livemuziek op bruiloften.

We creëren sfeer tijdens de receptie of borrel. We omlijsten het huwelijksdiner met mooie ballads én we spelen liefdesliedjes tijdens de huwelijksceremonie. 

Wat is het een voorrecht om zoveel liefdesverhalen aan te mogen horen! Nu we zelf ouders zijn geworden komen verhalen en speeches van ouders extra binnen. En dat moment dat dochterlief weggegeven wordt… kippenvel en een brok in ons keel.

Ons repertoire is inmiddels uitgegroeid tot 270 liedjes en daar komen elke keer weer nieuwe liedjes bij!

Genres als pop, jazz, easy listening, soul domineren de lijst maar we vinden het ook leuk soms uitstapjes te maken naar blues, rock, dance of R&B. 

Voor de huwelijksceremonie studeren we met liefde de favoriete liedjes in van het bruidspaar, zo breidt ons repertoire ook uit, want de pareltjes houden we er graag in! Golden oldies wisselen zich af de met laatste top 40 hits. Hierbij kijken we altijd naar de gewenste sfeer en het gezelschap.

Een vaste setlijst maken we eigenlijk nooit. Al onze liedjes staan paraat, zo kunnen we makkelijk switchen wanneer de situatie daar om vraagt.

Moeiteloos kunnen we zo van sfeervol op de achtergrond omslaan naar swingend op de voorgrond.

Veelzijdig zijn, dat is voor ons de sport! Want het doel is een onvergetelijke dag creëren voor het bruidspaar.   

Wil je meer informatie over live muziek op je bruiloft, neem dan gerust even contact met ons op!