Nieuwjaarsreceptie

Akoestische muziek tijdens de nieuwjaarsreceptie

Een warme ontvangst met sfeervolle livemuziek wanneer uw collega’s of zakenrelaties de beste wensen uitspreken. Herkenbare liedjes op een prettig achtergrondvolume tijdens de nieuwjaarsreceptie. Lace creëert een warme, ontspannen ambiance waarin getoost kan worden op toekomstige plannen en nieuwe ideeën kunnen worden besproken. Het veelzijdige repertoire van bijna 250 liedjes omlijst de gelegenheid zonder te overheersen.

Lace & Cotton

Is het de bedoeling dat er (later) tijdens de nieuwjaarsborrel ook gedanst mag worden en de gasten ook nog verstaanbaar met elkaar kunnen blijven praten? Kijk dan ook eens daar de 4-mans formatie Lace & Cotton. Percussie en bas vullen de zang en gitaar mooi aan. De ritmesectie geeft de muziek meer diepte. De toevoeging van de beat nodigt uit tot dansen, al kan ook deze formatie sfeervol op de achtergrond musiceren indien gewenst. Omdat het akoestische karakter behouden blijft is verstaanbaar praten nog steeds goed mogelijk.

Bose Professional

Een optreden van Lace (&Cotton) is inclusief de slanke zuilinstallatie van Bose Professional. Deze heeft een optimale 180 graden spreiding voor een perfecte geluidsverdeling, neemt weinig ruimte in beslag en ziet er bovendien stijlvol uit.
Eventuele toespraken kunnen worden versterkt over deze installatie van Bose.

Video