Receptie/borrel

Huwelijksreceptie / huwelijksborrel

Het huwelijk is voltrokken, jullie zijn nu officieel getrouwd en een vrolijke noot mag klinken! Tijdens het aansnijden van de bruidstaart of het borrelen spelen wij herkenbare, sfeervolle achtergrondmuziek op een prettig volume zodat jullie gasten elkaar goed kunnen verstaan en natuurlijk feliciteren. Uiteraard spelen we op verzoek ook graag voor jullie dat ene speciale liedje na een mooie speech of dat vrolijke nummer na de toast.
Je boekt ons vanaf twee sets a 45/50 minuten. Dit kunnen er uiteraard ook drie of vier zijn. Is jullie huwelijksreceptie of borrel aansluitend aan jullie huwelijksceremonie? Dan boek je ons per set van 45/50 minuten. Wij spelen liedjes uit ons veelzijdig repertoire in de genres: easy listening, pop, soul en jazz. Omdat wij ons volledig repertoire paraat hebben kunnen we makkelijk inspelen op de sfeer en stemming. We spelen voor ieder wat wils, jong of oud. Zijn er bepaalde liedjes of genres waar jullie niet van houden? Maak het ons kenbaar en wij houden er graag rekening mee!
Tussen de verschillende sets draaien we desgewenst pauze muziek.

Veelzijdig repertoire voor receptie

Hierbij een kleine greep uit ons meer dan 200 nummers beslaande repertoire:
Don’t know why – Norah Jones
Dreams – Fleetwood Mac
Mercy – Duffy
All about that bass – Megan Trainor
Make you feel my love – Adele
Stand by me – Ben. E. King
Night like this – Caro Emerald
Just the way you are – Bruno Mars
Valerie – Amy Winehouse
Fly me to the moon – Bart Howard
Next to me – Emily Sande
En nog heel veel meer..!

Onze muziek wordt versterkt middels de slanke ‘zuil installatie’ van Bose professional toereikend voor 200 personen. Deze neemt minimale ruimte in beslag, kan opgebouwd worden binnen tien minuten en ziet er bovendien door zijn strakke design stijlvol uit.

Wij maken graag een passende offerte op maat voor u!

Video