Spotify playlist met ceremonie liedjes

Wedding Ceremony Songs

Tijdens een huwelijksceremonie spelen we meestal 3 a 5 liedjes. Uiteraard een mooie manier om van de binnenkomst van het bruidspaar iets heel speciaals te maken. Ook bij de ondertekening van de aktes en bij het verlaten van de ceremoniezaal is het heel passend. Ook kan het heel bijzonder zijn een kort fragment van een liedje te spelen na het uitspreken van de geloftes naar elkaar of… tijdens de kus!

Muziek omlijst en versterkt de emotie en entourage. Nu nog de juiste liedjes… Misschien hebben jullie een liedje wat echt bij jullie hoort, waar jullie een fijne herinnering aan hebben of simpelweg echt dezelfde muzieksmaak. Super! Dat maakt het kiezen van de juiste liedjes voor jullie huwelijksceremonie wat eenvoudiger. Heel vaak echter spreken we bruidsparen die niet perse zo’n liedje hebben. En hoe vaak gebeurd het niet dat je wel weet wat je mooi vindt maar net even de titel of naam van de artiest kwijt bent..

Om het wat makkelijker te maken hebben we een Spotify playlist voor jullie aangemaakt. Deze is gevuld met liedjes die qua tekst en gevoel passend zijn bij de huwelijksceremonie. De lijst wordt telkens aangevuld met nieuwe liedjes die uitkomen of die wij op dat moment ontdekken. Zet ‘m lekker op in de auto, tijdens het boodschappen doen, tijdens het sporten of waar dan ook en laat je inspireren. Zit jullie perfecte liedje hier niet tussen? Uiteraard studeren we ook graag jullie verzoekliedjes in.

Klik hier voor onze Spotify lijst!