Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland

Jullie trouwen met de voetjes in het zand op Ibiza? In de heuvelachtige landschappen van Toscane? Of in oosterse sferen in Azie? Dan reizen we gewoon met jullie mee voor een muzikaal omlijste Destination Wedding! We hebben een voorliefde voor verschillende culturen. Als wereldreizigers zijn we op zo’n beetje alle continenten van de wereld geweest en hebben we veel ervaring opgedaan met het musiceren in het buitenland. Zo speelden we eerder in Spanje, Frankrijk, Curacao, Bonaire (Caribisch gebied), Zwitserland, Californie (USA), Denemarken en Duitsland. We beheersen de Engelse taal perfect en passen ons gemakkelijk aan.

Destination wedding live muziek
Destination wedding met mooie live muziek

Gelijk tarief voor een destination wedding

Duur? Nee hoor, voor een destination wedding rekenen we in de meeste gevallen hetzelfde tarief als voor een huwelijk in Nederland (uitgaande van een boeking van minimaal 3 uur) + reis- en verblijfkosten.
Er zijn geen verdere toeslagen voor de reisduur. Wij reizen light met één koffer en een gitaar. Geluidsversterking dient op de betreffende trouwlocatie geregeld te worden.

Video

live muziek in het buitenland
Lace tijdens huwelijk in Zuid-Frankrijk
trouwen in het buitenland met live muziek
Lace tijdens ceremonie Spanje
trouwen in het buitenland live muziek
Trouwen in het buitenland met live muziek

Reviews

  5 star review  Genoten van jullie. Nogmaals bedankt.

  thumb Nick Wulli
  15 September 2018

  positive review  Het was echt geweldig!! Zonder Lace had onze bruiloft een hele andere sfeer. We zijn zo blij dat we deze keuze hebben gemaakt. Ze hebben de muzikale omlijsting verzorgd bij de ceremonie, de kerkelijke inzegening en een deel van het feest. Zonder hun was het een hele andere dag. Super bedankt 💞🌟🎤🎼❤️

  thumb Lisa van der Knijff-Verdoorn
  17 September 2018

  5 star review  Tijdens de ceremonie hebben jullie de liedjes die we hadden uitgezocht zo prachtig gezongen! En tijdens het feest was het ook super! You made our day!

  thumb Corina Reijns-Brussee
  13 August 2017

  5 star review  Romy & Michael zijn echt het perfecte duo! Romy haar stem die raakt je echt diep in je hart, zo zuiver, zo puur! Daarnaast zijn ze ook nog eens enorme schatten en doen ze er echt alles aan om de dag perfect te maken voor je! Ik werk als Weddingplanner echt dolgraag met ze samen! Dank voor alle mooie momenten samen <3

  thumb Vivian ter Huurne
  4 September 2017

  positive review  Wat hebben we mede dankzij Lace een top dag gehad! Wat een prachtige stem en mooie muziek, echt een geweldige aanvulling! Ook van onze gasten heel veel complimenten ontvangen over de prachtige muziek. Heel erg bedankt!

  thumb Marc Schoneveld
  18 October 2018