Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland

Jullie trouwen met de voetjes in het zand op Ibiza? In de heuvelachtige landschappen van Toscane? Of in oosterse sferen in Azie? Dan reizen we gewoon met jullie mee voor een muzikaal omlijste Destination Wedding! We hebben een voorliefde voor verschillende culturen. Als wereldreizigers zijn we op zo’n beetje alle continenten van de wereld geweest en hebben we veel ervaring opgedaan met het musiceren in het buitenland. Zo speelden we eerder in Ibiza, Spanje, Frankrijk, Curacao, Bonaire (Caribisch gebied), Zwitserland, Californie (USA), Denemarken en Duitsland. We beheersen de Engelse taal perfect en passen ons gemakkelijk aan.

Destination wedding live muziek
Destination wedding met mooie live muziek

Gelijk tarief voor een destination wedding

Duur? Nee hoor, voor een destination wedding rekenen we in de meeste gevallen hetzelfde tarief als voor een huwelijk in Nederland (uitgaande van een boeking van minimaal 3 uur) + reis- en verblijfkosten.
Er zijn geen verdere toeslagen voor de reisduur. Wij reizen light met één koffer en een gitaar. Geluidsversterking dient op de betreffende trouwlocatie geregeld te worden.

Video

live muziek in het buitenland
Lace tijdens huwelijk in Zuid-Frankrijk
trouwen in het buitenland met live muziek
Lace tijdens ceremonie Spanje
trouwen in het buitenland live muziek
Trouwen in het buitenland met live muziek

Reviews

  5 star review  Lieve Romy & Michael, We willen jullie ontzettend bedanken voor de prachtige muziek die jullie gemaakt hebben tijdens onze trouwdag! Goede duidelijke afspraken vooraf en jullie waren vroegtijdig aanwezig, daarnaast hebben jullie ook het licht geregeld. Echt top! We hebben zoveel geweldig leuke reactie gehad! Nogmaals bedankt en wie weet tot ziens! Paul & Linsey Hendriks

  Linsey Hendriks Avatar Linsey Hendriks
  25 september 2017

  5 star review  Dank je wel voor de mooie aanvulling van jullie muziek tijdens onze bruiloftsceremonie. Ook de bevestiging op ons huwelijk met het lied 'De Kracht van Uw Liefde' heeft ons diep geraakt. Jullie inbreng 's avonds tijdens ons diner en feest was heel indrukwekkend en bijzonder. Nogmaals dank. Jullie zijn mooie mensen die met jullie muziek een hartverwarmende indruk achter gelaten hebben bij ons, maar ook bij onze gasten.

  Sonja de Boon Avatar Sonja de Boon
  9 oktober 2017

  5 star review  Romy & Michael zijn echt het perfecte duo! Romy haar stem die raakt je echt diep in je hart, zo zuiver, zo puur! Daarnaast zijn ze ook nog eens enorme schatten en doen ze er echt alles aan om de dag perfect te maken voor je! Ik werk als Weddingplanner echt dolgraag met ze samen! Dank voor alle mooie momenten samen <3

  Vivian ter Huurne Avatar Vivian ter Huurne
  4 september 2017

  5 star review  Te gek!!!

  Anneke Van Sluijs Avatar Anneke Van Sluijs
  25 oktober 2017

  positive review  Via een goede vriend van ons zijn we terecht gekomen bij dit geweldige stel. Wat een toegevoegde waarde om hun erbij te hebben gehad op onze trouwdag tijdens de ceremonie en de receptie! Zodra Romy begon te zingen... Kippenvel! We hebben van tevoren doorgegeven welke nummers we graag wilden horen en een nummer aanleren wat ze nog niet kenden was totaal geen moeite. Ik zou iedereen hen aanbevelen, sowieso vanwege de prachtige muziek maar ook omdat het erg fijn is om Romy en Michael er als personen bij te hebben; wat een lieve mensen.

  Bibi van den Broek Avatar Bibi van den Broek
  24 augustus 2018