Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland

Jullie trouwen met de voetjes in het zand op Ibiza? In de heuvelachtige landschappen van Toscane? Of in oosterse sferen in Azie? Dan reizen we gewoon met jullie mee voor een muzikaal omlijste Destination Wedding! We hebben een voorliefde voor verschillende culturen. Als wereldreizigers zijn we op zo’n beetje alle continenten van de wereld geweest en hebben we veel ervaring opgedaan met het musiceren in het buitenland. Zo speelden we eerder in Spanje, Frankrijk, Curacao, Bonaire (Caribisch gebied), Zwitserland, Californie (USA), Denemarken en Duitsland. We beheersen de Engelse taal perfect en passen ons gemakkelijk aan.

Destination wedding live muziek
Destination wedding met mooie live muziek

Gelijk tarief voor een destination wedding

Duur? Nee hoor, voor een destination wedding rekenen we in de meeste gevallen hetzelfde tarief als voor een huwelijk in Nederland (uitgaande van een boeking van minimaal 3 uur) + reis- en verblijfkosten.
Er zijn geen verdere toeslagen voor de reisduur. Wij reizen light met één koffer en een gitaar. Geluidsversterking dient op de betreffende trouwlocatie geregeld te worden.

Video

live muziek in het buitenland
Lace tijdens huwelijk in Zuid-Frankrijk
trouwen in het buitenland met live muziek
Lace tijdens ceremonie Spanje
trouwen in het buitenland live muziek
Trouwen in het buitenland met live muziek

Reviews

  5 star review  Een geweldig duo dat regelmatig bij ons in Casa Caminita optreed. En ze zijn ook nog eens twee lieve mensen�

  thumb Linda Caminita
  8/09/2017

  5 star review  Tijdens de ceremonie hebben jullie de liedjes die we hadden uitgezocht zo prachtig gezongen! En tijdens het feest was het ook super! You made our day!

  thumb Corina Reijns-Brussee
  8/13/2017

  5 star review  Romy en Michael hebben een prachtige bijdrage geleverd aan onze trouwceremonie 19 mei 2017. We wisten al dat ze hele mooie muziek maken maar het was nog mooier dan we hadden verwacht. We hebben van onze gasten heel veel complimenten gekregen over Lace! Ze zijn professioneel, flexibel en prettig in het contact. Romy en Michael, nogmaals heel erg bedankt! Groetjes, Vera en Joey

  thumb Vera Berends
  5/30/2017

  5 star review  Op vrijdag 2 juni 2017 heeft lace onze ceremonie op het strand bij beachclub puur muzikaal verzorgd. Het was super mooi en hebben veel leuke reacties mogen ontvangen van de gasten! Het was echt prachtig, echt een aanvulling voor een ceremonie.Nogmaals bedankt!

  thumb Eefje Van Riet Mastbroek
  6/07/2017

  5 star review  wat zijn jullie een geweldig muzikaal duo ! ik ben al lang fan en weet zeker dat jullie afgelopen zaterdag tijdens mijn verjaardagsfeestje nieuwe fans hebben gescoord. de 3 tailormade songs die jullie ingestudeerd hebben waren GEWELDIG ! een aanrader voor ELK feest. keep going en hopelijk tot een ander moment !

  thumb IJscoman Kees Griep
  7/04/2017