Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland

Jullie trouwen met de voetjes in het zand op Ibiza? In de heuvelachtige landschappen van Toscane? Of in oosterse sferen in Azie? Dan reizen we gewoon met jullie mee voor een muzikaal omlijste Destination Wedding! We hebben een voorliefde voor verschillende culturen. Als wereldreizigers zijn we op zo’n beetje alle continenten van de wereld geweest en hebben we veel ervaring opgedaan met het musiceren in het buitenland. Zo speelden we eerder in Ibiza, Spanje, Frankrijk, Curacao, Bonaire (Caribisch gebied), Zwitserland, Californie (USA), Denemarken en Duitsland. We beheersen de Engelse taal perfect en passen ons gemakkelijk aan.

Destination wedding live muziek
Destination wedding met mooie live muziek

Gelijk tarief voor een destination wedding

Duur? Nee hoor, voor een destination wedding rekenen we in de meeste gevallen hetzelfde tarief als voor een huwelijk in Nederland (uitgaande van een boeking van minimaal 3 uur) + reis- en verblijfkosten.
Er zijn geen verdere toeslagen voor de reisduur. Wij reizen light met één koffer en een gitaar. Geluidsversterking dient op de betreffende trouwlocatie geregeld te worden.

Video

live muziek in het buitenland
Lace tijdens huwelijk in Zuid-Frankrijk
trouwen in het buitenland met live muziek
Lace tijdens ceremonie Spanje
trouwen in het buitenland live muziek
Trouwen in het buitenland met live muziek

Reviews

  5 star review  Wij zijn zo blij dat we voor LACE hebben gekozen om tijdens onze ceremonie enkele liedjes te zingen. Het was prachtig! Zo mooi gezongen en goed neergezet. Door voor LACE te kiezen was onze ceremonie extra persoonlijk en intiem. Werkelijk waar een prachtig stel!

  Monique Verhoeven - Van der Sterren Avatar Monique Verhoeven - Van der Sterren
  8 November 2018

  positive review  Via een goede vriend van ons zijn we terecht gekomen bij dit geweldige stel. Wat een toegevoegde waarde om hun erbij te hebben gehad op onze trouwdag tijdens de ceremonie en de receptie! Zodra Romy begon te zingen... Kippenvel! We hebben van tevoren doorgegeven welke nummers we graag wilden horen en een nummer aanleren wat ze nog niet kenden was totaal geen moeite. Ik zou iedereen hen aanbevelen, sowieso vanwege de prachtige muziek maar ook omdat het erg fijn is om Romy en Michael er als personen bij te hebben; wat een lieve mensen.

  Bibi van den Broek Avatar Bibi van den Broek
  24 August 2018

  5 star review  Lace (&Cotton) hebben onze bruiloft geweldig aangekleed met muziek! We hebben enorm veel positieve reacties ontvangen over jullie optreden! Bedankt!

  Harmen Roza Avatar Harmen Roza
  14 October 2017

  positive review  31 augustus heeft Lace voor ons de muziek verzorgd tijdens de ceremonie. Vooraf aan de dag was de communicatie erg prettig en helder. Tijdens de ceremonie hebben zij prachtig de nummers gespeeld die we hadden uitgekozen en dit zorgde voor het complete plaatje, kippenvel, emoties. Ontzettend mooi!

  Gwenda Boot Avatar Gwenda Boot
  19 September 2018

  5 star review  Beste Romy en Michael, wij willen jullie bedanken voor de fantastische muziek die jullie hebben laten horen tijdens onze huwelijksvoltrekking in de kerk. Het was echt heel erg mooi! en we hebben alleen maar lovende en enthousiaste reacties mogen ontvangen. Iedereen heeft genoten. Liefs �

  Mijke Rouw-Langeveldt Avatar Mijke Rouw-Langeveldt
  12 July 2017