Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland

Jullie trouwen met de voetjes in het zand op Ibiza? In de heuvelachtige landschappen van Toscane? Of in oosterse sferen in Azie? Dan reizen we gewoon met jullie mee voor een muzikaal omlijste Destination Wedding! We hebben een voorliefde voor verschillende culturen. Als wereldreizigers zijn we op zo’n beetje alle continenten van de wereld geweest en hebben we veel ervaring opgedaan met het musiceren in het buitenland. Zo speelden we eerder in Ibiza, Spanje, Frankrijk, Curacao, Bonaire (Caribisch gebied), Zwitserland, Californie (USA), Denemarken en Duitsland. We beheersen de Engelse taal perfect en passen ons gemakkelijk aan.

Destination wedding live muziek
Destination wedding met mooie live muziek

Gelijk tarief voor een destination wedding

Duur? Nee hoor, voor een destination wedding rekenen we in de meeste gevallen hetzelfde tarief als voor een huwelijk in Nederland (uitgaande van een boeking van minimaal 3 uur) + reis- en verblijfkosten.
Er zijn geen verdere toeslagen voor de reisduur. Wij reizen light met één koffer en een gitaar. Geluidsversterking dient op de betreffende trouwlocatie geregeld te worden.

Video

live muziek in het buitenland
Lace tijdens huwelijk in Zuid-Frankrijk
trouwen in het buitenland met live muziek
Lace tijdens ceremonie Spanje
trouwen in het buitenland live muziek
Trouwen in het buitenland met live muziek

Reviews

  positive review  Romy en Michael hebben bij onze ceremonie gezongen en tijdens de receptie. Wij en onze gasten hebben onwijs kunnen genieten van hun optreden. Ze zijn een mooie match en wat een prachtige stem! Ze maakten onze ceremonie echt compleet! Wij bevelen hun van harte aan, echt een toevoeging aan je mooie dag.

  Mitra van den Bosch Avatar Mitra van den Bosch
  31 December 2018

  5 star review  Tijdens de ceremonie hebben jullie de liedjes die we hadden uitgezocht zo prachtig gezongen! En tijdens het feest was het ook super! You made our day!

  Corina Reijns-Brussee Avatar Corina Reijns-Brussee
  13 August 2017

  5 star review  Lieve Romy en Michael, Bedankt voor een ongelooflijk mooie omlijsting van onze ceremonie en receptie! We hebben ontzettend genoten van jullie! En Romy, extra bedankt voor je mooie uithaal tijdens Unconditionally! Ik denk dat Katy Perry jaloers zou zijn! Onze gasten waren ook enorm enthousiast en onder de indruk over jullie optreden! Wij zouden Lace echt aan ieder bruidspaar aanraden! Veel liefs, Gersom en Mirna

  Mirna Ootjers - Sivro Avatar Mirna Ootjers - Sivro
  27 September 2017

  5 star review  Te gek!!!

  Anneke Van Sluijs Avatar Anneke Van Sluijs
  25 October 2017

  positive review  Het was echt geweldig!! Zonder Lace had onze bruiloft een hele andere sfeer. We zijn zo blij dat we deze keuze hebben gemaakt. Ze hebben de muzikale omlijsting verzorgd bij de ceremonie, de kerkelijke inzegening en een deel van het feest. Zonder hun was het een hele andere dag. Super bedankt 💞🌟🎤🎼❤️

  Lisa van der Knijff-Verdoorn Avatar Lisa van der Knijff-Verdoorn
  17 September 2018