Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland

Jullie trouwen met de voetjes in het zand op Ibiza? In de heuvelachtige landschappen van Toscane? Of in oosterse sferen in Azie? Dan reizen we gewoon met jullie mee voor een muzikaal omlijste Destination Wedding! We hebben een voorliefde voor verschillende culturen. Als wereldreizigers zijn we op zo’n beetje alle continenten van de wereld geweest en hebben we veel ervaring opgedaan met het musiceren in het buitenland. Zo speelden we eerder in Spanje, Frankrijk, Curacao, Bonaire (Caribisch gebied), Zwitserland, Californie (USA), Denemarken en Duitsland. We beheersen de Engelse taal perfect en passen ons gemakkelijk aan.

Destination wedding live muziek
Destination wedding met mooie live muziek

Gelijk tarief voor een destination wedding

Duur? Nee hoor, voor een destination wedding rekenen we in de meeste gevallen hetzelfde tarief als voor een huwelijk in Nederland (uitgaande van een boeking van minimaal 3 uur) + reis- en verblijfkosten.
Er zijn geen verdere toeslagen voor de reisduur. Wij reizen light met één koffer en een gitaar. Geluidsversterking dient op de betreffende trouwlocatie geregeld te worden.

Video

live muziek in het buitenland
Lace tijdens huwelijk in Zuid-Frankrijk
trouwen in het buitenland met live muziek
Lace tijdens ceremonie Spanje
trouwen in het buitenland live muziek
Trouwen in het buitenland met live muziek

Reviews

  positive review  Op 28 juni 2019 hebben Romy en Michael de muziek verzorgd bij de ceremonie en receptie op onze trouwdag. Van te voren verliep de communicatie allemaal heel soepel en Romy was altijd bereikbaar voor vragen. Ze kunnen ook alles wat je wilt instuderen, wat het heel persoonlijk maakt. Romy heeft gewoon zo'n mooie stem en we hebben heel veel natte oogjes gezien tijdens onze ceremonie wanneer Lace begon te spelen. Op de dag zelf kwamen er ook heel veel gasten naar ons toe om te vertellen hoe geweldig mooi ze de muziek vonden. Op de receptie was het ook een super fijne en gezellige toevoeging. Lieve Romy en Michael, we hebben jullie niet meer echt kunnen spreken op/na de bruiloft, maar willen jullie bij deze bedanken voor de fantastische muziek! Het was precies zoals wij het in gedachten hadden!!

  thumb Anniek De Vries-Del Grosso
  7/15/2019

  5 star review  Lieve Romy & Michael, dank jullie wel voor jullie prachtige zang en gitaarspel op onze trouwdag!! Onze ceremonie was zo speciaal en persoonlijk, mede omdat jullie onze liedjes zo mooi speelden! Ook super tijdens onze borrel en het diner, zoveel lovende en enthousiaste woorden van onze gasten over jullie! Toen we jullie tijdens een trouwbeurs in Den Bosch hoorden, kregen we meteen kippenvel en dat hebben we ook gehad tijdens tijdens onze trouwdag, dank jullie wel!! Veel liefs Jaap-jan & Elke

  thumb Elke Huijskes
  9/06/2017

  5 star review  Lang getwijfeld of we wel of niet voor live muziek zouden gaan tijdens onze huwelijksceremonie, maar geen seconde spijt gehad van de keuze om met Lace in zee te gaan. Romy heeft een betoverende stem en als duo zijn ze fantastisch in hun eenvoud. De communicatie liep heel soepel, alles is mogelijk en ze denken graag met je mee. Veel complimenten gehad van onze gasten. Aanrader!

  thumb Renee Maas
  5/30/2018

  5 star review  Lace heeft 02 september 2017 onze bruiloft omlijst met prachtige muziek. De stem van Romy klinkt als een engel en dit natuurlijk mede door de muzikale begeleiding van Michael. Dit is een echte aanrader!!!Los van de muzikale kwaliteiten, hebben ze ook de juiste instelling om de wensen tot uitvoering te brengen. Én je voor ellende te behoeden. Oftewel één groot succes. 5 sterren op zijn plaats. Robin Bottenheft en Christa Neering

  thumb Marc Kg
  9/28/2017

  positive review  Lieve R&MWat was jullie muzikale ondersteuning prachtig. Een kers op de taart bij de ceremonie! Jouw stem Romy is zo prachtig, kippenvel❣️ Bedankt voor dit moois en dat jullie wat langer konden blijven ☺️Liefs, Sander & Corinne

  thumb Corinne van Setten - Hensen
  5/24/2019