Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland

Jullie trouwen met de voetjes in het zand op Ibiza? In de heuvelachtige landschappen van Toscane? Of in oosterse sferen in Azie? Dan reizen we gewoon met jullie mee voor een muzikaal omlijste Destination Wedding! We hebben een voorliefde voor verschillende culturen. Als wereldreizigers zijn we op zo’n beetje alle continenten van de wereld geweest en hebben we veel ervaring opgedaan met het musiceren in het buitenland. Zo speelden we eerder in Ibiza, Spanje, Frankrijk, Curacao, Bonaire (Caribisch gebied), Zwitserland, Californie (USA), Denemarken en Duitsland. We beheersen de Engelse taal perfect en passen ons gemakkelijk aan.

Destination wedding live muziek
Destination wedding met mooie live muziek

Gelijk tarief voor een destination wedding

Duur? Nee hoor, voor een destination wedding rekenen we in de meeste gevallen hetzelfde tarief als voor een huwelijk in Nederland (uitgaande van een boeking van minimaal 3 uur) + reis- en verblijfkosten.
Er zijn geen verdere toeslagen voor de reisduur. Wij reizen light met één koffer en een gitaar. Geluidsversterking dient op de betreffende trouwlocatie geregeld te worden.

Video

live muziek in het buitenland
Lace tijdens huwelijk in Zuid-Frankrijk
trouwen in het buitenland met live muziek
Lace tijdens ceremonie Spanje
trouwen in het buitenland live muziek
Trouwen in het buitenland met live muziek

Reviews

  positive review  Gedreven integere muzikale hartelijke mensen met een diepe passie voor muziek en voor de mensen waarvoor ze spelen en wat ik voornamelijk erg respecteer .. het vermogen tot creatie van eigen muziek en de natuurlijke drive om dat te delen .. Marc roads

  Mark van der Weegen Avatar Mark van der Weegen
  11 January 2019

  positive review  Op 30-6 heeft Lace onze bruiloft en borrel omlijst. Romy wist samen met haar man elk nummer op zijn gevoeligste snaar te raken met veel eerbied en respect. Jullie muziek was een prachtige aanvulling op onze huwelijksvoltrekking!

  Kelly van Slobbe-Hellemons Avatar Kelly van Slobbe-Hellemons
  30 October 2018

  5 star review  Beste Romy en Michael, wij willen jullie bedanken voor de fantastische muziek die jullie hebben laten horen tijdens onze huwelijksvoltrekking in de kerk. Het was echt heel erg mooi! en we hebben alleen maar lovende en enthousiaste reacties mogen ontvangen. Iedereen heeft genoten. Liefs �

  Mijke Rouw-Langeveldt Avatar Mijke Rouw-Langeveldt
  12 July 2017

  5 star review  Tijdens de ceremonie hebben jullie de liedjes die we hadden uitgezocht zo prachtig gezongen! En tijdens het feest was het ook super! You made our day!

  Corina Reijns-Brussee Avatar Corina Reijns-Brussee
  13 August 2017

  5 star review  Lace (&Cotton) hebben onze bruiloft geweldig aangekleed met muziek! We hebben enorm veel positieve reacties ontvangen over jullie optreden! Bedankt!

  Harmen Roza Avatar Harmen Roza
  14 October 2017