Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland

Jullie trouwen met de voetjes in het zand op Ibiza? In de heuvelachtige landschappen van Toscane? Of in oosterse sferen in Azie? Dan reizen we gewoon met jullie mee voor een muzikaal omlijste Destination Wedding! We hebben een voorliefde voor verschillende culturen. Als wereldreizigers zijn we op zo’n beetje alle continenten van de wereld geweest en hebben we veel ervaring opgedaan met het musiceren in het buitenland. Zo speelden we eerder in Ibiza, Spanje, Frankrijk, Curacao, Bonaire (Caribisch gebied), Zwitserland, Californie (USA), Denemarken en Duitsland. We beheersen de Engelse taal perfect en passen ons gemakkelijk aan.

Destination wedding live muziek
Destination wedding met mooie live muziek

Gelijk tarief voor een destination wedding

Duur? Nee hoor, voor een destination wedding rekenen we in de meeste gevallen hetzelfde tarief als voor een huwelijk in Nederland (uitgaande van een boeking van minimaal 3 uur) + reis- en verblijfkosten.
Er zijn geen verdere toeslagen voor de reisduur. Wij reizen light met één koffer en een gitaar. Geluidsversterking dient op de betreffende trouwlocatie geregeld te worden.

Video

live muziek in het buitenland
Lace tijdens huwelijk in Zuid-Frankrijk
trouwen in het buitenland met live muziek
Lace tijdens ceremonie Spanje
trouwen in het buitenland live muziek
Trouwen in het buitenland met live muziek

Reviews

  5 star review  Een geweldig duo dat regelmatig bij ons in Casa Caminita optreed. En ze zijn ook nog eens twee lieve mensen�

  Linda Caminita Avatar Linda Caminita
  9 August 2017

  5 star review  Lieve Romy & Michael, We willen jullie ontzettend bedanken voor de prachtige muziek die jullie gemaakt hebben tijdens onze trouwdag! Goede duidelijke afspraken vooraf en jullie waren vroegtijdig aanwezig, daarnaast hebben jullie ook het licht geregeld. Echt top! We hebben zoveel geweldig leuke reactie gehad! Nogmaals bedankt en wie weet tot ziens! Paul & Linsey Hendriks

  Linsey Hendriks Avatar Linsey Hendriks
  25 September 2017

  5 star review  De bijdrage die Romy en Michael aan ons huwelijk hebben toegevoegd is werkelijk waar fantastisch. We hadden ons geen mooiere invulling voor muziek kunnen wensen! Wat hebben we genoten van Romy's prachtige stem en Michael's gitaarspel! Alles klopte gewoon. Het heeft onze ceremonies nog persoonlijker gemaakt wat het gehele plaatje compleet maakte.

  Ellen Huurman Avatar Ellen Huurman
  17 July 2017

  positive review  Op 30-6 heeft Lace onze bruiloft en borrel omlijst. Romy wist samen met haar man elk nummer op zijn gevoeligste snaar te raken met veel eerbied en respect. Jullie muziek was een prachtige aanvulling op onze huwelijksvoltrekking!

  Kelly van Slobbe-Hellemons Avatar Kelly van Slobbe-Hellemons
  30 October 2018

  5 star review  We hadden jullie al zien optreden op de trouwbeurs in Utrecht. Omdat dat ons al kippenvel bezorgde, hebben we jullie geboekt om de muziek te verzorgen tijdens onze ceremonie en het toasten. De communicatie vooraf verliep uitstekend en op de dag zelf was het plaatje compleet. We hebben een prachtige dag gehad met zon en onze gekozen nummers werden prachtig uitgevoerd. Onze gasten waren ook erg onder de indruk van de stem van Romy in combinatie met het gitaarspel van Michaël. We hebben veel positieve reacties ontvangen van onze gasten en we kunnen Lace dan ook alleen maar aanraden aan anderen!

  Yvette Witjes-van Hest Avatar Yvette Witjes-van Hest
  23 May 2018