Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland

Jullie trouwen met de voetjes in het zand op Ibiza? In de heuvelachtige landschappen van Toscane? Of in oosterse sferen in Azie? Dan reizen we gewoon met jullie mee voor een muzikaal omlijste Destination Wedding! We hebben een voorliefde voor verschillende culturen. Als wereldreizigers zijn we op zo’n beetje alle continenten van de wereld geweest en hebben we veel ervaring opgedaan met het musiceren in het buitenland. Zo speelden we eerder in Ibiza, Spanje, Frankrijk, Curacao, Bonaire (Caribisch gebied), Zwitserland, Californie (USA), Denemarken en Duitsland. We beheersen de Engelse taal perfect en passen ons gemakkelijk aan.

Destination wedding live muziek
Destination wedding met mooie live muziek

Gelijk tarief voor een destination wedding

Duur? Nee hoor, voor een destination wedding rekenen we in de meeste gevallen hetzelfde tarief als voor een huwelijk in Nederland (uitgaande van een boeking van minimaal 3 uur) + reis- en verblijfkosten.
Er zijn geen verdere toeslagen voor de reisduur. Wij reizen light met één koffer en een gitaar. Geluidsversterking dient op de betreffende trouwlocatie geregeld te worden.

Video

live muziek in het buitenland
Lace tijdens huwelijk in Zuid-Frankrijk
trouwen in het buitenland met live muziek
Lace tijdens ceremonie Spanje
trouwen in het buitenland live muziek
Trouwen in het buitenland met live muziek

Reviews

  5 star review  Zo blij dat wij jullie hebben geboekt voor onze bruiloft! Alles tijdens ceremonie en receptie was prachtig gezongen en gespeeld. Ontvangen nu nog steeds positieve reacties van gasten. Nogmaals bedankt !

  Danika Gallagher Avatar Danika Gallagher
  8 mei 2018

  5 star review  We hadden jullie al zien optreden op de trouwbeurs in Utrecht. Omdat dat ons al kippenvel bezorgde, hebben we jullie geboekt om de muziek te verzorgen tijdens onze ceremonie en het toasten. De communicatie vooraf verliep uitstekend en op de dag zelf was het plaatje compleet. We hebben een prachtige dag gehad met zon en onze gekozen nummers werden prachtig uitgevoerd. Onze gasten waren ook erg onder de indruk van de stem van Romy in combinatie met het gitaarspel van Michaël. We hebben veel positieve reacties ontvangen van onze gasten en we kunnen Lace dan ook alleen maar aanraden aan anderen!

  Yvette Witjes-van Hest Avatar Yvette Witjes-van Hest
  23 mei 2018

  5 star review  Lieve Romy en Michael allereerst wil ik jullie namens ons ontzettend bedanken voor de prachtige muzikale omlijsting van onze ceremonie op 14-07-2017. Voor ons was de keuze om jullie te vragen niet zo moeilijk 😉 Jullie hebben ons als bruidspaar, maar zeker onze gasten geraakt! Jij Romy met je prachtige stem en zang en Michael natuurlijk op zijn gitaar. Wij wilden knallen op ons feest en ook daar hebben jullie perfect voor gezorgd. Het feest was compleet met Lace XXL, onze dank aan alle bandleden. Als ik jullie zou moeten omschrijven dan is dat als volgt: professioneel, integer en muzikaal. Jullie zijn een prachtig stel. Bedankt voor de mooie herinnering. Liefs John & Djamida <3 XX

  Djamida Rahman Avatar Djamida Rahman
  7 september 2017

  5 star review  De bijdrage die Romy en Michael aan ons huwelijk hebben toegevoegd is werkelijk waar fantastisch. We hadden ons geen mooiere invulling voor muziek kunnen wensen! Wat hebben we genoten van Romy's prachtige stem en Michael's gitaarspel! Alles klopte gewoon. Het heeft onze ceremonies nog persoonlijker gemaakt wat het gehele plaatje compleet maakte.

  Ellen Huurman Avatar Ellen Huurman
  17 juli 2017

  5 star review  Op 8 mei Lace&Cotton zien optreden in de Lasloods in Vlissingen op een bedrijfsevent. Een uitstekende ambiance werd door LACE&Cotton gecreerd.

  Maarten de Bie Avatar Maarten de Bie
  28 mei 2018