Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland

Jullie trouwen met de voetjes in het zand op Ibiza? In de heuvelachtige landschappen van Toscane? Of in oosterse sferen in Azie? Dan reizen we gewoon met jullie mee voor een muzikaal omlijste Destination Wedding! We hebben een voorliefde voor verschillende culturen. Als wereldreizigers zijn we op zo’n beetje alle continenten van de wereld geweest en hebben we veel ervaring opgedaan met het musiceren in het buitenland. Zo speelden we eerder in Ibiza, Spanje, Frankrijk, Curacao, Bonaire (Caribisch gebied), Zwitserland, Californie (USA), Denemarken en Duitsland. We beheersen de Engelse taal perfect en passen ons gemakkelijk aan.

Destination wedding live muziek
Destination wedding met mooie live muziek

Gelijk tarief voor een destination wedding

Duur? Nee hoor, voor een destination wedding rekenen we in de meeste gevallen hetzelfde tarief als voor een huwelijk in Nederland (uitgaande van een boeking van minimaal 3 uur) + reis- en verblijfkosten.
Er zijn geen verdere toeslagen voor de reisduur. Wij reizen light met één koffer en een gitaar. Geluidsversterking dient op de betreffende trouwlocatie geregeld te worden.

Video

live muziek in het buitenland
Lace tijdens huwelijk in Zuid-Frankrijk
trouwen in het buitenland met live muziek
Lace tijdens ceremonie Spanje
trouwen in het buitenland live muziek
Trouwen in het buitenland met live muziek

Reviews

  positive review  Beste Romy en Michael, Het is alweer een tijdje geleden dat jullie voor onze bruiloft in augustus de muziek verzorgt hebben bij onze ceremonie en aansluitende borrel, maar wat was het goed! We hebben genoten van de super mooi gezongen en gespeelde muziek! Wij raden jullie zeker aan. Heel erg bedankt! Groet, Dennis & Esmeralda

  Dennis Wals Avatar Dennis Wals
  9 december 2018

  5 star review  Romy & Michael zijn echt het perfecte duo! Romy haar stem die raakt je echt diep in je hart, zo zuiver, zo puur! Daarnaast zijn ze ook nog eens enorme schatten en doen ze er echt alles aan om de dag perfect te maken voor je! Ik werk als Weddingplanner echt dolgraag met ze samen! Dank voor alle mooie momenten samen <3

  Vivian ter Huurne Avatar Vivian ter Huurne
  4 september 2017

  positive review  Wij kwamen voor de muzikale begeleiding van onze huwelijksmis en receptie eerder toevallig bij Lace terecht via hun website. Dat is heel goed meegevallen!! Romy en Michael zijn flexibel, luisteren naar je wensen en hun uitvoering is gewoon heel goed! De live muziek brengt sowieso een extra toets op je feest. De keuze voor Lace is 1 van de dingen waar wij heel tevreden op terug kijken. Bedankt Romy en Michael!

  Eline Damman Avatar Eline Damman
  20 september 2018

  positive review  Romy en Michael hebben bij onze ceremonie gezongen en tijdens de receptie. Wij en onze gasten hebben onwijs kunnen genieten van hun optreden. Ze zijn een mooie match en wat een prachtige stem! Ze maakten onze ceremonie echt compleet! Wij bevelen hun van harte aan, echt een toevoeging aan je mooie dag.

  Mitra van den Bosch Avatar Mitra van den Bosch
  31 december 2018

  5 star review  Lace heeft 02 september 2017 onze bruiloft omlijst met prachtige muziek. De stem van Romy klinkt als een engel en dit natuurlijk mede door de muzikale begeleiding van Michael. Dit is een echte aanrader!!! Los van de muzikale kwaliteiten, hebben ze ook de juiste instelling om de wensen tot uitvoering te brengen. Én je voor ellende te behoeden. Oftewel één groot succes. 5 sterren op zijn plaats. Robin Bottenheft en Christa Neering

  Marc Kg Avatar Marc Kg
  28 september 2017