Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland

Jullie trouwen met de voetjes in het zand op Ibiza? In de heuvelachtige landschappen van Toscane? Of in oosterse sferen in Azie? Dan reizen we gewoon met jullie mee voor een muzikaal omlijste Destination Wedding! We hebben een voorliefde voor verschillende culturen. Als wereldreizigers zijn we op zo’n beetje alle continenten van de wereld geweest en hebben we veel ervaring opgedaan met het musiceren in het buitenland. Zo speelden we eerder in Ibiza, Spanje, Frankrijk, Curacao, Bonaire (Caribisch gebied), Zwitserland, Californie (USA), Denemarken en Duitsland. We beheersen de Engelse taal perfect en passen ons gemakkelijk aan.

Destination wedding live muziek
Destination wedding met mooie live muziek

Gelijk tarief voor een destination wedding

Duur? Nee hoor, voor een destination wedding rekenen we in de meeste gevallen hetzelfde tarief als voor een huwelijk in Nederland (uitgaande van een boeking van minimaal 3 uur) + reis- en verblijfkosten.
Er zijn geen verdere toeslagen voor de reisduur. Wij reizen light met één koffer en een gitaar. Geluidsversterking dient op de betreffende trouwlocatie geregeld te worden.

Video

live muziek in het buitenland
Lace tijdens huwelijk in Zuid-Frankrijk
trouwen in het buitenland met live muziek
Lace tijdens ceremonie Spanje
trouwen in het buitenland live muziek
Trouwen in het buitenland met live muziek

Reviews

  5 star review  Romy en Michael hebben een prachtige bijdrage geleverd aan onze trouwceremonie 19 mei 2017. We wisten al dat ze hele mooie muziek maken maar het was nog mooier dan we hadden verwacht. We hebben van onze gasten heel veel complimenten gekregen over Lace! Ze zijn professioneel, flexibel en prettig in het contact. Romy en Michael, nogmaals heel erg bedankt! Groetjes, Vera en Joey

  Vera Berends Avatar Vera Berends
  30 May 2017

  5 star review  Op 8 mei Lace&Cotton zien optreden in de Lasloods in Vlissingen op een bedrijfsevent. Een uitstekende ambiance werd door LACE&Cotton gecreerd.

  Maarten de Bie Avatar Maarten de Bie
  28 May 2018

  positive review  31 augustus heeft Lace voor ons de muziek verzorgd tijdens de ceremonie. Vooraf aan de dag was de communicatie erg prettig en helder. Tijdens de ceremonie hebben zij prachtig de nummers gespeeld die we hadden uitgekozen en dit zorgde voor het complete plaatje, kippenvel, emoties. Ontzettend mooi!

  Gwenda Boot Avatar Gwenda Boot
  19 September 2018

  5 star review  Dank je wel voor de mooie aanvulling van jullie muziek tijdens onze bruiloftsceremonie. Ook de bevestiging op ons huwelijk met het lied 'De Kracht van Uw Liefde' heeft ons diep geraakt. Jullie inbreng 's avonds tijdens ons diner en feest was heel indrukwekkend en bijzonder. Nogmaals dank. Jullie zijn mooie mensen die met jullie muziek een hartverwarmende indruk achter gelaten hebben bij ons, maar ook bij onze gasten.

  Sonja de Boon Avatar Sonja de Boon
  9 October 2017

  5 star review  Genoten van jullie. Nogmaals bedankt.

  Nick Wulli Avatar Nick Wulli
  15 September 2018