Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland

Jullie trouwen met de voetjes in het zand op Ibiza? In de heuvelachtige landschappen van Toscane? Of in oosterse sferen in Azie? Dan reizen we gewoon met jullie mee voor een muzikaal omlijste Destination Wedding! We hebben een voorliefde voor verschillende culturen. Als wereldreizigers zijn we op zo’n beetje alle continenten van de wereld geweest en hebben we veel ervaring opgedaan met het musiceren in het buitenland. Zo speelden we eerder in Ibiza, Spanje, Frankrijk, Curacao, Bonaire (Caribisch gebied), Zwitserland, Californie (USA), Denemarken en Duitsland. We beheersen de Engelse taal perfect en passen ons gemakkelijk aan.

Destination wedding live muziek
Destination wedding met mooie live muziek

Gelijk tarief voor een destination wedding

Duur? Nee hoor, voor een destination wedding rekenen we in de meeste gevallen hetzelfde tarief als voor een huwelijk in Nederland (uitgaande van een boeking van minimaal 3 uur) + reis- en verblijfkosten.
Er zijn geen verdere toeslagen voor de reisduur. Wij reizen light met één koffer en een gitaar. Geluidsversterking dient op de betreffende trouwlocatie geregeld te worden.

Video

live muziek in het buitenland
Lace tijdens huwelijk in Zuid-Frankrijk
trouwen in het buitenland met live muziek
Lace tijdens ceremonie Spanje
trouwen in het buitenland live muziek
Trouwen in het buitenland met live muziek

Reviews

  5 star review  Lieve Romy & Michael, dank jullie wel voor jullie prachtige zang en gitaarspel op onze trouwdag!! Onze ceremonie was zo speciaal en persoonlijk, mede omdat jullie onze liedjes zo mooi speelden! Ook super tijdens onze borrel en het diner, zoveel lovende en enthousiaste woorden van onze gasten over jullie! Toen we jullie tijdens een trouwbeurs in Den Bosch hoorden, kregen we meteen kippenvel en dat hebben we ook gehad tijdens tijdens onze trouwdag, dank jullie wel!! Veel liefs Jaap-jan & Elke

  Elke Huijskes Avatar Elke Huijskes
  6 September 2017

  5 star review  Romy en Michael hebben een prachtige bijdrage geleverd aan onze trouwceremonie 19 mei 2017. We wisten al dat ze hele mooie muziek maken maar het was nog mooier dan we hadden verwacht. We hebben van onze gasten heel veel complimenten gekregen over Lace! Ze zijn professioneel, flexibel en prettig in het contact. Romy en Michael, nogmaals heel erg bedankt! Groetjes, Vera en Joey

  Vera Berends Avatar Vera Berends
  30 May 2017

  5 star review  Op 8 mei Lace&Cotton zien optreden in de Lasloods in Vlissingen op een bedrijfsevent. Een uitstekende ambiance werd door LACE&Cotton gecreerd.

  Maarten de Bie Avatar Maarten de Bie
  28 May 2018

  positive review  Het was echt geweldig!! Zonder Lace had onze bruiloft een hele andere sfeer. We zijn zo blij dat we deze keuze hebben gemaakt. Ze hebben de muzikale omlijsting verzorgd bij de ceremonie, de kerkelijke inzegening en een deel van het feest. Zonder hun was het een hele andere dag. Super bedankt 💞🌟🎤🎼❤️

  Lisa van der Knijff-Verdoorn Avatar Lisa van der Knijff-Verdoorn
  17 September 2018

  5 star review  Lace (&Cotton) hebben onze bruiloft geweldig aangekleed met muziek! We hebben enorm veel positieve reacties ontvangen over jullie optreden! Bedankt!

  Harmen Roza Avatar Harmen Roza
  14 October 2017