Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland

Jullie trouwen met de voetjes in het zand op Ibiza? In de heuvelachtige landschappen van Toscane? Of in oosterse sferen in Azie? Dan reizen we gewoon met jullie mee voor een muzikaal omlijste Destination Wedding! We hebben een voorliefde voor verschillende culturen. Als wereldreizigers zijn we op zo’n beetje alle continenten van de wereld geweest en hebben we veel ervaring opgedaan met het musiceren in het buitenland. Zo speelden we eerder in Ibiza, Spanje, Frankrijk, Curacao, Bonaire (Caribisch gebied), Zwitserland, Californie (USA), Denemarken en Duitsland. We beheersen de Engelse taal perfect en passen ons gemakkelijk aan.

Destination wedding live muziek
Destination wedding met mooie live muziek

Gelijk tarief voor een destination wedding

Duur? Nee hoor, voor een destination wedding rekenen we in de meeste gevallen hetzelfde tarief als voor een huwelijk in Nederland (uitgaande van een boeking van minimaal 3 uur) + reis- en verblijfkosten.
Er zijn geen verdere toeslagen voor de reisduur. Wij reizen light met één koffer en een gitaar. Geluidsversterking dient op de betreffende trouwlocatie geregeld te worden.

Video

live muziek in het buitenland
Lace tijdens huwelijk in Zuid-Frankrijk
trouwen in het buitenland met live muziek
Lace tijdens ceremonie Spanje
trouwen in het buitenland live muziek
Trouwen in het buitenland met live muziek

Reviews

  positive review  Beste Romy en Michael, Het is alweer een tijdje geleden dat jullie voor onze bruiloft in augustus de muziek verzorgt hebben bij onze ceremonie en aansluitende borrel, maar wat was het goed! We hebben genoten van de super mooi gezongen en gespeelde muziek! Wij raden jullie zeker aan. Heel erg bedankt! Groet, Dennis & Esmeralda

  Dennis Wals Avatar Dennis Wals
  9 december 2018

  5 star review  Lieve Romy & Michael, We willen jullie ontzettend bedanken voor de prachtige muziek die jullie gemaakt hebben tijdens onze trouwdag! Goede duidelijke afspraken vooraf en jullie waren vroegtijdig aanwezig, daarnaast hebben jullie ook het licht geregeld. Echt top! We hebben zoveel geweldig leuke reactie gehad! Nogmaals bedankt en wie weet tot ziens! Paul & Linsey Hendriks

  Linsey Hendriks Avatar Linsey Hendriks
  25 september 2017

  positive review  Gedreven integere muzikale hartelijke mensen met een diepe passie voor muziek en voor de mensen waarvoor ze spelen en wat ik voornamelijk erg respecteer .. het vermogen tot creatie van eigen muziek en de natuurlijke drive om dat te delen .. Marc roads

  Mark van der Weegen Avatar Mark van der Weegen
  11 januari 2019

  5 star review  De bijdrage die Romy en Michael aan ons huwelijk hebben toegevoegd is werkelijk waar fantastisch. We hadden ons geen mooiere invulling voor muziek kunnen wensen! Wat hebben we genoten van Romy's prachtige stem en Michael's gitaarspel! Alles klopte gewoon. Het heeft onze ceremonies nog persoonlijker gemaakt wat het gehele plaatje compleet maakte.

  Ellen Huurman Avatar Ellen Huurman
  17 juli 2017

  5 star review  Zo blij dat wij jullie hebben geboekt voor onze bruiloft! Alles tijdens ceremonie en receptie was prachtig gezongen en gespeeld. Ontvangen nu nog steeds positieve reacties van gasten. Nogmaals bedankt !

  Danika Gallagher Avatar Danika Gallagher
  8 mei 2018