Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland

Jullie trouwen met de voetjes in het zand op Ibiza? In de heuvelachtige landschappen van Toscane? Of in oosterse sferen in Azie? Dan reizen we gewoon met jullie mee voor een muzikaal omlijste Destination Wedding! We hebben een voorliefde voor verschillende culturen. Als wereldreizigers zijn we op zo’n beetje alle continenten van de wereld geweest en hebben we veel ervaring opgedaan met het musiceren in het buitenland. Zo speelden we eerder in Ibiza, Spanje, Frankrijk, Curacao, Bonaire (Caribisch gebied), Zwitserland, Californie (USA), Denemarken en Duitsland. We beheersen de Engelse taal perfect en passen ons gemakkelijk aan.

Destination wedding live muziek
Destination wedding met mooie live muziek

Gelijk tarief voor een destination wedding

Duur? Nee hoor, voor een destination wedding rekenen we in de meeste gevallen hetzelfde tarief als voor een huwelijk in Nederland (uitgaande van een boeking van minimaal 3 uur) + reis- en verblijfkosten.
Er zijn geen verdere toeslagen voor de reisduur. Wij reizen light met één koffer en een gitaar. Geluidsversterking dient op de betreffende trouwlocatie geregeld te worden.

Video

live muziek in het buitenland
Lace tijdens huwelijk in Zuid-Frankrijk
trouwen in het buitenland met live muziek
Lace tijdens ceremonie Spanje
trouwen in het buitenland live muziek
Trouwen in het buitenland met live muziek

Reviews

  positive review  Wij kwamen voor de muzikale begeleiding van onze huwelijksmis en receptie eerder toevallig bij Lace terecht via hun website. Dat is heel goed meegevallen!! Romy en Michael zijn flexibel, luisteren naar je wensen en hun uitvoering is gewoon heel goed! De live muziek brengt sowieso een extra toets op je feest. De keuze voor Lace is 1 van de dingen waar wij heel tevreden op terug kijken. Bedankt Romy en Michael!

  Eline Damman Avatar Eline Damman
  20 September 2018

  5 star review  Lace heeft 02 september 2017 onze bruiloft omlijst met prachtige muziek. De stem van Romy klinkt als een engel en dit natuurlijk mede door de muzikale begeleiding van Michael. Dit is een echte aanrader!!! Los van de muzikale kwaliteiten, hebben ze ook de juiste instelling om de wensen tot uitvoering te brengen. Én je voor ellende te behoeden. Oftewel één groot succes. 5 sterren op zijn plaats. Robin Bottenheft en Christa Neering

  Marc Kg Avatar Marc Kg
  28 September 2017

  5 star review  Dank je wel voor de mooie aanvulling van jullie muziek tijdens onze bruiloftsceremonie. Ook de bevestiging op ons huwelijk met het lied 'De Kracht van Uw Liefde' heeft ons diep geraakt. Jullie inbreng 's avonds tijdens ons diner en feest was heel indrukwekkend en bijzonder. Nogmaals dank. Jullie zijn mooie mensen die met jullie muziek een hartverwarmende indruk achter gelaten hebben bij ons, maar ook bij onze gasten.

  Sonja de Boon Avatar Sonja de Boon
  9 October 2017

  5 star review  wat zijn jullie een geweldig muzikaal duo ! ik ben al lang fan en weet zeker dat jullie afgelopen zaterdag tijdens mijn verjaardagsfeestje nieuwe fans hebben gescoord. de 3 tailormade songs die jullie ingestudeerd hebben waren GEWELDIG ! een aanrader voor ELK feest. keep going en hopelijk tot een ander moment !

  IJscoman Kees Griep Avatar IJscoman Kees Griep
  4 July 2017

  5 star review  We hadden jullie al zien optreden op de trouwbeurs in Utrecht. Omdat dat ons al kippenvel bezorgde, hebben we jullie geboekt om de muziek te verzorgen tijdens onze ceremonie en het toasten. De communicatie vooraf verliep uitstekend en op de dag zelf was het plaatje compleet. We hebben een prachtige dag gehad met zon en onze gekozen nummers werden prachtig uitgevoerd. Onze gasten waren ook erg onder de indruk van de stem van Romy in combinatie met het gitaarspel van Michaël. We hebben veel positieve reacties ontvangen van onze gasten en we kunnen Lace dan ook alleen maar aanraden aan anderen!

  Yvette Witjes-van Hest Avatar Yvette Witjes-van Hest
  23 May 2018