Trouwen

Live muziek tijdens je bruiloft

Op de mooiste dag van jullie leven kan sfeervolle muziek niet ontbreken. Akoestisch duo Lace omlijst graag jullie huwelijksceremonie, receptie, borrel, diner en/of feest. Live muziek tijdens je bruiloft maakt echt het verschil. Ook een combinatie van meerdere momenten is mogelijk: Denk aan muzikale omlijsting van jullie huwelijksceremonie met jullie favoriete liedjes gevolgd door gezellig repertoire tijdens de receptie. Of romantische ballads tijdens het diner en swingende covers tijdens jullie huwelijksfeest.

Desgewenst kan Lace uitgebreid worden met percussie en bas tot een 4-mans akoestische band; (Lace&Cotton). Live muziek tijdens je bruiloft is echt een toegevoegde waarde en maakt je mooiste dag compleet!

Aangenaam volume

Muziek van Lace is sfeerverhogend, nooit overheersend. Alle liedjes worden gebracht op een aangenaam volume. Jullie gasten moet elkaar tenslotte kunnen blijven verstaan! Zo ontstaat er een mooie ambiance waarbij iedereen kan genieten van de muziek en het samenzijn. Vraagt de avond om een

Ruim repertoire

We brengen de mooiste liedjes voor jong en oud. Met een repertoire van meer dan 200 nummers zit er voor ieder wat wils en herkenbaars tussen. Van The Beatles tot Bruno Mars en van Norah Jones tot Adele; We spelen alle bekende covers in genres als easy listening, pop, soul en jazz.
Tevens studeren we graag jullie verzoekliedjes in!

Wat zeggen andere bruidsparen over ons:

Lace heeft onze mooie trouwdag nog mooier gemaakt!
De muziek was prachtig mooi gezongen en alle gasten waren vol lof en sommigen hebben zelfs naar contactgegevens gevraagd om ze eventueel ook eens te boeken.
Het ingestudeerde verzoeknummer hadden ze niet beter kunnen uitvoeren!
Ook zijn ze bijzonder vriendelijk, meelevend en uiterst professioneel! Een dikke 10!
Goedenavond Michaël en Romy,
Bij deze wil ik jullie nogmaals bedanken voor jullie super bijdrage aan onze trouwceremonie. Ik heb er geen woorden voor om te beschrijven wat jullie optreden voor ons heeft betekend. Het was perfect. Bedankt.
Lieve Michael & Romy,
Hartstikke bedankt voor jullie mooie muzikale aanvulling op onze bruiloft!
Jullie hebben de perfecte sfeer op onze dag gebracht! Mooi, klein en intiem tijdens het eten en precies zoals we het wilden op het feest/receptie. Niet alleen wij, maar echt al onze gasten zijn vol lof over jullie muzikale kwaliteiten en de sfeer die jullie weten te brengen! Bedankt dat jullie ervoor hebben gezorgd dat mijn vader er toch een beetje bij was (het liedje “Your Song”)!
Liefs, R&M
Direct naar:

Huwelijksceremonie Huwelijksreceptie Huwelijksdiner Huwelijksfeest Lace & Cotton Contact

Video