Trouwfeest

Huwelijksfeest

Genieten van mooie, herkenbare muziek terwijl jullie bijpraten met alle gasten, klinkt dat als jullie perfecte feestje? Dan is Lace de geschikte act! Het akoestische karakter zorgt ervoor dat de livemuziek een fijne sfeer creeert maar niet overheerst. Iedereen kan elkaar blijven verstaan. Doordat we meer dan 200 liedjes paraat hebben buigen we makkelijk met de avond mee. Moeiteloos schakelen we over van slow ballads naar meer up tempo repertoire, maar we blijven spelen op een aangenaam volume.
De muziek voor jullie openingsdans studeren we graag voor jullie in!

Lace & Cotton

Graag een dansje wagen? Dan zijn we uit te breiden met percussie en bas! Met Lace&Cotton zoals deze formatie heet blijft het akoestische karakter en aangename volume behouden maar door de toevoeging van de ritme sectie krijgt de muziek net iets meer body. Dit zorgt voor een setting waarin gasten die dit willen lekker kunnen dansen en anderen verstaanbaar met elkaar kunnen blijven praten.

Ook behorend tot de mogelijkheden: Een sfeervolle ontvangst voordat de DJ begint!
Gedurende de binnenkomst en felicitaties spelen wij gezellige, herkenbare muziek om iedereen alvast in de feeststemming te brengen. Ons laatste liedje is een mooie live vertolking van de speciaal voor jullie ingestudeerde openingsdans. Daarna kunnen de voetjes van de vloer…

Veelzijdig repertoire

Je boekt ons vanaf twee sets van 45/50 minuten. Dit kunnen er uiteraard ook drie of vier zijn. Is jullie huwelijksfeest aansluitend aan jullie huwelijksceremonie? Dan boek je ons per set van 45/50 minuten. Daarin wij liedjes spelen uit ons veelzijdig repertoire. Omdat wij al ons liedjes paraat hebben kunnen we makkelijk inspelen op de sfeer en stemming.

Hierbij een kleine greep uit ons meer dan 200 nummers beslaande repertoire:
Rolling in the deep – Adele
Three little birds – Bob Marley
Happy – Pharell Williams
Black or white – Michael Jackson
Chained to the rhythm – Katy Perry
Sunny – Bobby Hebb
Son of a preacherman – Dusty Springfield
Shape of you – Ed Sheeran
Say a little prayer – Aretha Franklin
En nog heel veel meer..!

Onze muziek wordt versterkt middels de slanke ‘zuil installatie’ van Bose professional toereikend voor 200 personen. Deze neemt minimale ruimte in beslag, kan opgebouwd worden binnen tien minuten en ziet er bovendien door zijn strakke design stijlvol uit.

Wij maken graag voor u een passende offerte op maat.

Video

Review

“.. Ze zijn bijzonder vriendelijk,
meelevend en uiterst professioneel!
Een dikke 10!..”
Jeffrey en Marieke – Bruidspaar

“..Ze raakt je echt met haar prachtige stem”
Priscilla Rokebrand – Weddingplanner

“.. Lieve Michael & Romy,
Hartstikke bedankt voor jullie mooie muzikale aanvulling op onze bruiloft!
Jullie hebben de perfecte sfeer op onze dag gebracht! Mooi, klein en intiem tijdens het eten en precies zoals we het wilden op het feest/receptie. Niet alleen wij, maar echt al onze gasten zijn vol lof over jullie muzikale kwaliteiten en de sfeer die jullie weten te brengen! Bedankt dat jullie ervoor hebben gezorgd dat mijn vader er toch een beetje bij was (het liedje “Your Song”)!
Liefs, Richard, Marleen en de kids
***

Akoestische live muziek in Ahaus, Duitsland
Lace speelt tijdens een feest in Ahaus, Duitsland.