Zankyou en Trouwbeleving award!

trouwbeleving zankyou award trouwmuziek

Zankyou en Trouwbeleving award!

Met zo’n 65 bruiloften was 2018 ons record jaar!
Wat hebben we een hoop mooie huwelijken, huwelijksceremonies, recepties, borrels, diner en feesten mogen meemaken.
Op de mooiste plekjes hebben we de liefde gevierd en jullie dag omlijst met sfeervolle muziek en liefdesliedjes.
Het kunnen bijdragen aan de mooiste dag uit iemands leven is een geschenk op zich. We hebben hiervoor prachtige recensies en bedankjes mogen ontvangen.
En wat een kroon op ons werk is het om daar een award voor te krijgen! Onlangs ontvingen we zowel de Zankyou en Trouwbeleving Award! Door Zankyou zijn we samen met twee andere acts uitgeroepen tot de beste act in de categorie ‘Muziek en Animatie’ en van Trouwbeleving ontvingen de ‘Trouwaanbeveling’ Award.

Zowel de regionale als de nationale ZIWA (Zankyou International Wedding Award) hebben we dit jaar in de wacht mogen slepen. Dit dankzij veel bruidsparen maar ook collega’s uit de trouwbranche die op ons hebben gestemd. We zijn vereerd en apetrots! We hebben heel veel zin in komend seizoen om de Awards uit te dragen op veel mooie evenementen.

Ook worden we vanaf heden aanbevolen door ‘Trouwbeleving’. Dit is een toonaangevend online en real life beursplatform dat al menig bruidspaar heeft mogen inspireren voor hun grote dag. Wij brengen onze muziek met passie en toewijding, dank jullie wel voor jullie waardering!!!